Rakokiven Alko muuttaa – uuteen myymälään tulossa "huippuasiakaspalvelua ja inspiroiva ympäristö"

Lahden Nastolan Rakokiven Alko muuttaa ensi viikolla. Muuttomatka ei ole kovin pitkä, sillä uusi myymälä avataan samaan kiinteistöön missä se on ollutkin, mutta toiseen paikkaan. Myymälä sijaitsee samassa liikekiinteistössä muun muassa K-Supermarket Nastolan kanssa.

Rakokiven Alko on suljettuna muuton vuoksi keskiviikkona 6. helmikuuta. Uuden myymälän ovet avautuvat asiakkaille puoliltapäivin torstaina 7. helmikuuta.

Kun Alko on suljettuna, lähimmät avoimet myymälät sijaitsevat Lahden Karisman kauppakeskuksessa tai Orimattilassa. Myymälöiden aukioloajat voi tarkistaa Alkon verkkosivuilta.

– Uudistuksella pyrimme vastaamaan yhä joustavammin muuttuviin asiakastarpeisiin sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja inspiroivalle työympäristölle, Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen sanoo tiedotteessa.

Nastolan Alkossa on muuton jälkeen noin 900 eri tuotetta, joista alkoholittomia on 25, panimotuotteita 100, väkeviä 300 ja erilaisia viinejä 500.

– Myymälä haluaa vastata paikalliseen kysyntään eettiset näkökulmat huomioiden sekä paikallisen tarpeen mukaan. Haluamme tarjota tuotteita niin läheltä Suomesta kuin kaukaa maailmalta, Alkon myymäläryhmän valikoimamestari Matti Airola sanoo.

Alko pyrkii vähentämään myymälöidensä ympäristökuormitusta mahdollisimman paljon. Myymäläpaikan valintaan vaikuttavat esimerkiksi yhteiset pullojen ja tölkkien kierrätyspaikat muiden toimijoiden kanssa sekä jätehuolto ja vartiointi.