Nurmijärven Jalkapalloseura mukaan FC Lahti United -toimintaan

Nurmijärven Jalkapalloseura (NJS) liittyy mukaan FC Lahti Unitedin toimintaan. NJS:n miesten edustus pelaa Kakkosta. Seuran vanhimmat ikäluokat esiintyivät viime kauden SM-karsinnoissa, mutta SM-sarjapaikat jäivät vielä ottamatta.

Monet NJS:n lahjakkaista pelaajista siirtyvät aikaisin pääkaupungin seuroihin. FC Lahti United -toiminta mahdollistaa pelaajien pysymisen pidempään tutussa ympäristössä, mutta tarjoaa samalla kovatasoisia pelejä ja koulutusta myös valmentajille.

– Meillä on noin tuhat junioripelaajaa. Olemme niin sanotusti suuri kyläseura. Olemme nostaneet viime aikoina kovasti omaa profiiliamme ja haluamme, että omat poikamme voisivat pelata pidempään tässä lähistöllä. FC Lahti United -yhteistyö on hyvä askel tässä, ja se avaa meidän vanhemmille pojille tien suoraan Veikkausliigaan, NJS:n valmennuspäällikkö Mikko Manninen kertoo tiedotteessa.

Yhteistyö hyödyttää myös FC Lahtea. Lahden valmennus pääsee näkemään lahjakkaita nuoria ja heidän valmentajiaan useammin. NJS-pelaajat olivat mukana jo viimeisimmässä Unitedin katsastusturnauksessa.